Dierenparken.nlAlles over dierenparken onder één dak.
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Ken jij het Dierenpark in Emmen? Wildlands Adventure Zoo is hiervan de opvolger. Je kent het echt niet meer terug. Naast een dierentuin is het nu tevens een attractiepark. Een ontzettend gaaf dagje uit voor jong en oud.

Wat kun je doen bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen?

Wildlands Adventure Zoo Emmen - Nortica
Bron: https://www.wildlands.nl/nortica/

Natuurlijk kun je bij Wildlands Adventure Zoo dieren bekijken. Maar dat is zeker niet het enige. Ook spannende avonturen beleven hoort bij een dagje Dierenpark in Emmen. Wat is er zoal te doen, te zien en te beleven? Misschien goed om van te voren alvast te vertellen dat het park als het ware is onderverdeeld in 3 verschillende werelden. Deze hebben heel uiteenlopende klimaten en daarom ook een hele andere begroeiing en een andere dierenpopulatie.

  • Jungola is uiteraard de jungle. Je waant je werkelijk in de jungle. Je loopt door heel veel groen en je klimt over touwbruggen. Ook kun je in dit gedeelte van het park een boottocht maken. Wat de dieren betreft, ontmoet je hier onder meer olifanten, apen en vlinders.
  • Serenga is de savanne. Hier kun je heerlijk op safari gaan en ontmoet je onder andere leeuwen, stokstaartjes, bavianen en giraffen.
  • In Nortica is het koud. Hier heersen sneeuw, ijs en lage temperaturen. Uiteraard kom je hier ijsberen tegen. Ook pinguïns zoek je hier niet tevergeefs.
  • Animazia is het speelparadijs voor de kinderen. Hier beklimmen ze de hoogste toppen en roetsjen ze omlaag van de glijbanen. Als een echte piraat zoeken ze in het zand naar de grootste schatten. Uiteraard is er ook een touwbrug. Ben je hier helemaal overheen geklommen, dan kun je uitrusten in de boomhut.
  • Zijn jullie echte waaghalzen? Sla dan zeker de sensationele rit door de oude mijn Tweestryd in Serenga niet over. Er zijn hier 2 mijnkarren waar je gerust met het hele gezin in past. Pas dan op, want voor je het weet, kukel je met een duizelingwekkende snelheid 20 meter omlaag. Je scheert rakelings langs elkaar heen en het blijft tot het laatst aan toe spannend wie dit duel gaat winnen. Deze achtbaan is de allerlangste van de hele wereld. Daarnaast is het de eerste duellerende familie achtbaan die er bestaat.
  • Wil je een nieuwe Serenga-look? Loop dan eens binnen bij de hairstudio. De rest van de dag wandel je wellicht met prachtige gekleurde veertjes in je haar.

Met korting naar Wildlands Adventure Zoo

Ontzettend gaaf zo’n dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ongelooflijk wat je hier allemaal wel niet kunt beleven. Uiteraard hangt er een prijskaartje aan zo’n geweldig dagje fun. Hoe kom je eventueel aan kortingskaartjes?

  • Wildlands heeft op de eigen website ook regelmatig kortingsacties. Check deze dus vooraf. Online kaartjes bestellen is sowieso goedkoper en praktischer dan bij de kassa.
  • Koop de kaartjes via de ANWB. Als je lid bent van deze organisatie, scheelt dit je heel wat euro’s.
  • Acties.nl laat je zien waar je de beste kortingsacties kunt vinden.
  • Zoek op veilingsites en op Markplaats.

Adres en openingstijden

Het adres van Wildlands Adventure Zoo is Raadhuisplein 99 7811 AP Emmen in Drenthe. Het dierenpark is in principe het hele jaar door geopend. De openingstijden zijn: 10:00 uur tot 17:00 uur. In juli en augustus en ook in de weekenden van mei en juni sluit het park een uurtje later, dus om 18:00 uur. Tijdens alle feestdagen is Wildlands Adventure Zoo ook gewoon geopend, behalve op Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig en leuk? Deel dit dan met anderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *