Dierenparken.nlAlles over dierenparken onder één dak.
Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is de plek waar je oog in oog kunt staan met wilde dieren. Met de boot, auto, bus of tijdens een avontuurlijke wandeling kun je de 150 diersoorten die het safaripark rijk is bewonderen. Daarnaast vind je in Safaripark Beekse Bergen speciaal voor de kinderen verschillende leuke speeltoestellen en een show van de mascotte Djambo. En dat is nog niet alles! Geniet in het safaripark ook van een spectaculaire roofvogelshow, loop een dagje mee met een ranger, kijk hoe de dieren gevoederd worden of volg een fotoworkshop op deze mooie locatie. Tot slot kunnen echte avonturiers er ook voor kiezen om een nachtje te komen slapen in het safaripark.

In het rangercamp overnacht je midden tussen de wilde dieren, en zul je ’s ochtends gewekt worden door het gekwetter van de Afrikaanse vogels.
Safaripark Beekse Bergen is hoe dan ook een leerzaam en uniek uitje, waarbij je je echt even in de Afrikaanse wildernis waant.

Met korting naar Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen - ontdekken
Bron: https://www.beeksebergen.nl/

Een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen is gratis voor alle kinderen tot 3 jaar. Vanaf 3 tot en met 9 jaar betalen kinderen €22,50. Vanaf 10 jaar en ouder bedraagt de entreeprijs €26,00 aan de kassa en €24,00 online. Je kunt dus €2,00 korting krijgen als je je tickets vooraf online koopt. Ook voor groepen gelden speciale kortingen. Zo betaal je met een groep van 20 personen €20,00 per persoon. Bezoek je het safaripark met een groep uit een zorginstelling? Dan kosten de entreetickets slechts €14,00 per persoon. Daarnaast is het verstandig om (online) acties in de gaten te houden. Soms zijn er interessante deals te vinden, waardoor je met een flinke korting naar het safaripark kunt. Onder andere de ANWB en VakantieVeilingen hebben soms kortingsacties. Voordat je dus naar het safaripark vertrekt, is het verstandig om online even rond te neuzen en eventueel je tickets alvast online via de website van Safaripark Beekse Bergen aan te schaffen.

Safaripark Beekse Bergen prijzen
Bron: https://www.beeksebergen.nl/prijzen

Adres en openingstijden.

Safaripark Beekse Bergen bevindt zich in Hilvarenbeek, in Brabant. Vanuit Utrecht bereik je het safaripark in ongeveer 60 minuten via de A2 of A27. Met het openbaar vervoer doe je er vanuit Utrecht ongeveer 2 uurtjes over. Met de trein kun je naar het station Tilburg Centraal reizen, en vanuit daar een bus naar het safaripark nemen. Het adres van Safaripark Beekse Bergen is: Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek. De openingstijden van het safaripark verschillen per seizoen en zijn bovendien afhankelijk van het weer en de drukte. In januari en december is het safaripark dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. In februari en november is het safaripark geopend van 10.00 tot 16.30 uur. In maart, april en oktober is het safaripark geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In mei, juni, juli en september is het safaripark geopend van 10.00 tot 17.30 uur. En in augustus is het safaripark geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Aangezien de openingstijden dus erg wisselend zijn, kun je het beste voor vertrek deze nog even nakijken op de website.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je het artikel nuttig en informatief? Deel dit dan met anderen op social media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *