Dierenparken.nlAlles over dierenparken onder één dak.
Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is een gezellig dierenpark in Rhenen. In dit dierenpark vind je allerlei bijzondere dieren zoals panda’s, ijsberen en leeuwen maar kun je ook genieten van de vele andere activiteiten. Ga bijvoorbeeld op expeditie in het Berenbos, ontdek de wereld van de gorilla’s of ga spelen in de speeljungle en speelsafari. Daarnaast kun je bij Ouwehands Dierenpark een spectaculaire zeeleeuwenshow bijwonen of een educatieve rondleiding met een gids krijgen. Tot slot worden er bij Ouwehands Dierenpark regelmatig leuke evenementen en festivals georganiseerd, die je bezoekje aan het dierenpark nog spannender maken.

Houd de website van het dierenpark dan ook in de gaten om te kijken wanneer deze evenementen en festivals precies plaats vinden. Uiteraard sluit je de dag in het dierenpark af in het Chinese Pandasia Restaurant of het Jungle Restaurant. Bovendien kun je tussendoor op adem komen op een van de knusse terrasjes die het dierenpark rijk is. Ga bijvoorbeeld een kopje koffie drinken op het terras van de speeljungle, of eet een luxe broodje tussen de tropische vogels bij Pássaro.

Korting scoren bij Ouwehands Dierenpark

De entreeprijzen van Ouwehands Dierenpark bedragen voor kinderen tot en met 9 jaar €20,00 doordeweeks, en €23,00 in de weekenden en vakanties. Vanaf 10 jaar en ouder betaal je €22,00 doordeweeks, en €25,00 in de weekenden en vakanties. Kinderen jonger dan 2 jaar betalen geen entree. Via de website van Ouwehands Dierenpark kun je online tickets kopen met €1,00 korting. Bovendien voorkom je met de online tickets dat je in de rij hoeft te staan bij de kassa. Je kunt de tickets namelijk gewoon direct laten scannen op je smartphone of tablet bij de ticketcontrole.

Ook voor groepen gelden interessante kortingen. Op de website of bij de kassa kun je hier meer informatie over krijgen. Ben je op zoek naar nog meer interessante deals? Houd dan vooral alle (online) acties in de gaten. Ouwehands Dierenpark doet regelmatig mee aan kortingsacties, waardoor je nog meer interessante kortingen kunt scoren op je entreetickets.

Vandaag in Ouwehands Dierenpark
Bron: https://www.ouwehand.nl/

Adres en openingstijden Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is centraal gelegen in Rhenen, in de provincie Utrecht. Het adres van het dierenpark is: Grebbeweg 111, 3911 AV te Rhenen. Je kunt Ouwehands Dierenpark gemakkelijk bereiken via de A12 en A15. Vanuit de stad Utrecht bereik je in ongeveer 40 minuten het dierenpark. Bij het dierenpark zelf vind je 3 parkeerplaatsen, waar je je auto veilig en dichtbij de ingang kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer is Ouwehands Dierenpark goed bereikbaar. Vanuit Utrecht rijden er rechtstreekse treinen naar Rhenen. Daarna kun je vanaf het station wandelen naar het dierenpark.

De totale reisduur met het openbaar vervoer vanuit Utrecht naar het dierenpark is ongeveer 60 minuten, waarvan je zo’n 15 minuten zult wandelen. Ouwehands Dierenpark is dagelijks geopend van 9.30 tot en met 16.30 uur. In de meeste (school)vakanties is het dierenpark geopend tot 17.30. Ook in de lente en zomer (vanaf april tot en met oktober) is het dierenpark in de weekenden geopend tot 17.30. Om er zeker van te zijn tot hoe laat je het dierenpark kunt bezoeken, kun je de agenda op de website van Ouwehands Dierenpark raadplegen.

Meer dierenparken in een top 10.

Vragen, opmerkingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties